Monday, January 4, 2010

Cinta Terakhir

Salam alaik~

Dah lame jugak tak coret2 blog. Hurm....actually aku tak tahu nak tulis apa. Dulu aku ada cakap yang aku nak terbitkan cerpen kan..tapi yang tu dah takde da.. so,sekarang aku try buat balek..ingat nak buat yang sama macam yang lama. tapi otak tiba2 tulis cerita lain lak..hua3..:)

Haaa....sekarang ceritanya dah siap!tapi malas nak taip pulak coz aku dah coret kat buku@kertas je..tapi pe pon insyaallah aku usahakan. Aku tak berjanji sebab takot tak jadi lagi. adOi~

Tajuk cerita tu ialah "CINTA TERAKHIR"..hehe,insyaALLAH akan akhir..sebenarnya cerita tu dari angan2 penulisnya sendiri..hahahaha..:D

(taken by me:wedding abg ujang)

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana prihatin ye ^^