Saturday, June 11, 2011

Nak Dudok Tengah Jugak Lah !

SALAM SEMANIS-MANIS KURMA , MADU , AISKRIM ~

erk ? cokelat nak masok sekali ke ? hehe ~

Kepada Muhadhir blog ana , malam ni ana gelar antum semua "kome" la ye. .idok pon , "para penyinggah" blog ana yang makin lame makin reput. .

Sebenarnya , ana jugak menyinggah ke blog sendiri setelah melewati blog2 rakan lain. .hehe ^^ seronok bace blog2 dakwah , blog2 ibrah dan ade jugak blog2 yang menceriakan suasana malam ataupun boleh dikire pagi-pagi buta. Nak kate buta , takde mate pulak. .hoho :D

Hmm , malam ni. .eh , salah ! Pagi bebuta ni ana dah terjah dah blog kesayangan ana. Amboi , dia buat gambaq baby. .bukan baby dia , baby orang lain. .hehehe. .ukhti ana ni , layan korea. .semua baby , baby korea je. .tapi ana rase kalau dia dah ada baby nanti. .mestilah gambar baby , eh silap. .melayu sikit "bayi" dia yang melekat kat blog tu. .hehe :) sukanya ana ~ (kenape la ana ni. .)

Tak lama tu , ana jenguk pulak blog ukhti sape tah nama dy. .hawa kot. .hehe. .dia cerita pasal mase die kecik-kecik laa ~ seronok-seronok. .

Dan yang sebenarnya , ana nak kabo kat sini. .ana rasa macam diorang tu best sangat gune line center je ni ~ cam cantek , tapi ke tengah sangat. .ana pon , mencuba la. .sekarang ni la ! nampak tak , nampak x ? hehe. .saje mengetest ! Sekarang dah besar-besar , tak suka dah duduk tengah-tengah. .suka duduk tepi sini , tak pon tepi sane (mane2 je la !) haha :D dulu kecik-kecik sebab takot , sume nak menyempit dekat tengah. .ana yang paling sulung , terpaksalah buat-buat berani kan. .hehe. .

jadi sampai sekarang tak takot ! :D iye la tu. .hehe. .

Ni kalau dah besar-besar nak duduk tengah , namanya nak manje-manje ~ tolonglah paham siket yee. .hehe. .



Aiwah , ana rasa sampai setakat ni lah nak duduk tengah. .besok2 kalau best lagi dok tengah , ajak ana sekali yee ~ boleh la kite berkelah same2 dalam blog ! hehehehe :D merepek ape aje la ana malam ni. .eh , salah. .pagi bebuta. .huhu. .




Semoga sehat semuanya , jenaka-jenaka jugak sedare. .jgn sampai lupe Allah taw ^^


Ma'assalamah Wa Ilalliqa'
Salam Alaykumullah ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana prihatin ye ^^