Tuesday, December 6, 2011

Kerja Dan Kerja

assalamualaikum

semoga sihat buat muhadhir blog ana, semoga bertambah keimanannya pada hari ini dan yang akan mendatang.

posting kali ini tidaklah berisi motivasi atau apa-apa yang berbaul artikel kerana ana tidak bersedia untuk mencatit sebarang bicara dan tinta.


Alhamdulillah, kini ana sudah bekerja di sebuah stesen petrol pam sebagai cashier. sedikit sebanyak agak mencabar. yelah, tak lain mesti ada shot, ada over. ana tertunggu jugak bilalah dia nak seimbang. huhu:) jadi apa yang perlu ada lagi adalah fokus dan cekap. dan tak boleh lupa, hehe. .ana ni pelupa sikit orangnya. huuu ~

Dan lagi beberapa hari saja lagi untuk kesayangan ana pencen dari SPM. haha :D tak sabar rasanya ! entah kenapa, bukannya ana yang pekse kan ..hihi. .

oke lah, sampai sini je ana posting cerita hari ini. .maaf, sibuk sikit ^^

ma'assalamah wa ilalliqa'
salam alaykumullah ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana prihatin ye ^^