Saturday, March 7, 2015

Bekpek Solo ?

Assalamualaikum

Huihh, lama gak tak post² pape kan. Memang banyak yang nak dipost tapi memandangkan essaimen ada, so kecut perut gak la. Ni essaimen dah habis pun, kecut perut dah habis pun, still rasa memulas. Hahaha. Tah pape la balaghah aku ni.

Eh, ada apa tajuk post kali ni ?

Ok, sebenarnya sebelum ni aku ada post pasal bekpekers nubis kan ? Macam mana tips dia kan. So, kalini aku macam nak try bekpek solo. Weh, pompuan boleh ke bekpek solo ? Hahaha. Aku pun sebenarnya kurang berani, tapi bila survey, bukan dalam Malaysia je solo traveler pompuan ni pergi, dah jauh sampai India nuhh. Gila ke tak gila, dia dah pi dah.

Best la pulak aku tengok kat twitter backpackers Malaysia tu. Sorang² cerita pasal pengalaman diorang traveler solo. Aku punyalah berangan tak sudah macam mana rasa dia.

So, disebabkan itu aku telah tekad nak pi satu tempat yang memang orang selalu bekpek. Mana ? Adalahhh tempat tu. Lepas dapat pergi, aku cerita la. Hehe.

Haa, lagi satu terasa jugak nak ada travel buddy yang kita sampai sana baru kita jumpa. Laki ke pompuan ke, mat saleh ke apa ke tak kisah la, asalkan dia tu baik hati. Hihi.

Haa, engkorang yang terbaca yang nak tau ni, tunggu jelah bekpek solo aku kali ni.

Aku pun tazzabarrr !

Ok,
Maassalamah wa ilalliqa' ~

No comments:

Post a Comment

Terima kasih kerana prihatin ye ^^