Sunday, July 10, 2016

#teamrayasabah PROLOG

Assalamualaikum

Selamat hari raya semua. Korang apa kobar ? Aku baik, aku harap korang pun baik. Sebelum pape, aku nak minta maaf zahir batin kalau aku ada salah silap dengan korang (macamlah ada yang baca).

Apasal "team raya sabah" pulak weh ? Kan aku orang Selangor, sedaramara pun duduk Selangor semua. Kalau cakap raya Kelantan pun ok la jugak kan. Tapi belum tiba hari itu kan ? Eh, apa ni ? Wakakaka.

Ok ekceli, kenapa kitorang satu family raya Sabah ? Sebab majlis hantar menantu si Seha tu di Sabah.

Ok, for da pestaim kitorang datang, aku buat sikit la posting pasal trip kitorang 5 hari 4 malam kat Sabah. Dari KLIA2>KK>Kundasang>KK>Sipitang>KK>KLIA2. Tapi, disebabkan ni posting perkenalan, aku nak post dulu la. Hahahaha. Banyak merapu je ni aku rasa.

Ok, jumpa kat post seterusnya.